print_grb.gif

E-administrata

E - Administrata

Shtyp

E - Administrata

Nga ky portal  mundeni  drejtpërdrejtë të plotësoni dhe paraqesni kërkesa për nxjerrjen e  vërtetimeve dhe çertifikatave të lindjes nga regjistrat dhe librat e qytetarëve, të cilët janë të udhëhequra nga komuna e Medvegjës.

Nëpërmjet ofiçarit virtual mund të porositen çertifikata dhe vërtetime në adresën e shtëpisë si në vijim:

  • Çertifikata e lindjes
  • Çertifikata e kurorëzimit
  • Çertifikata e të vdekurëve
  • Çertifikata e nënshetësisë

Gjithashtu dot keni mundësinë që të vërtetoni a jeni të regjistruar në listën e votuesve,si dhe të lajmroni çfardo problemi komunal.

 

Përditësimi E diel, 28 Shtator 2014 18:19