HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

Video galerija

Otvaranje fabrike peleta Jablanica EKO
Škola Gornja Jablanica
Veceras zajedno
Promo spot Sijarinska Banja.avi
medvedja2013
lece dan rudara 2013
lece dan rudara 2013 drugi deo
Medveđa-Reportaža RTS
Promotivno turistički film o opštini Medveđa

biracki_spisak

ologo

javne nabavke

 Питајте градоначелника

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

Arsimimi

pdf Shtyp Email

Edukimi

Sa i përket arsimit në territorin e komunës së Medvegjës ekzistojnë: paralele të ndara të Fakultetit Ekonomik dhe atij Juridik nga Nishi, një shkollë e mesme Teknike "Nikolla Teslla", të cilën vijojnë 410 nxënës, 6 shkolla fillore:

- shkolla fillore "Jabllanica e epërme" në Medvegjë, të cilën vijojnë 528 nxënës dhe ka 50 punonjës,

- shkolla fillore "Radovan Kovaçeviq – Maksim" në Lec, të cilën vijojnë 70 nxënës dhe ka 25 punonjës,

- shkolla fillore "Shtëpia e partizanëve" në Buçumet, të cilën vijojnë 42 nxënës dhe ka 16 punonjës

- shkolla fillore "Zenel Hajdini", në Tupallë, të cilën vijojnë 36 nxënës dhe ka 15 punonjës,

- shkolla fillore "Vlladimir Bukilliq", në Tullarë, të cilën vijojnë 53 nxënës dhe 25 punonjës,

- shkolla fillore "Banja e Sjarinës" në Banjë të Sjarinës, të cilën vijojnë 112 nxënës dhe ka 49 punonjës.

Për qëndrim ditor të fëmijëve ekzistojnë institucione për fëmijë. Institucioni parashkollor "Mlladost" në Medvegjë, disponon me kapacitet prej 120 vendeve, ndërsa gjithsej punëson 26 punonjës.

Për qëndrim të fëmijëve jashtë Medvegjës janë formuar edhe paralelet e ndara të institucionit parashkollor "Mlladost" edhe atë në:

- Rujkoc,

- Tullarë,

- Banjë të Sjarinës,

- Lec,

- Gazdar,

- Negosavël,

- Buçumet,

- Retkocer,

- Maqedonc,

- Ramabajë,

- Kapit,

- Gjylekresht,

- Tupallë.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

min pravde

skgo

siepa

kanc-or

EU-PROGRES-Web-Banner-SR

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

baner gis

budzet2

ban bug 2015

 

Monedha Koveror

Kalendari i ngjarjeve

Tetor 2014 Nëntor 2014
Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
top