HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

verzija-3

logo-informator

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

arkiv

KONFERNCA NË TEMËN E SHFRYTEZIMIT TË BURIMEVE TË RINOVUESHME TË ENERGJISË

pdf Shtyp Email

-

Me ditën 26.11.2015 në sallën e KK të Medvegjës është  mbajtur Konfernca në temën e shfrytëzimit të burimeve të rinovueshme të energjisë.Konfernca është mbajtur në organizimin e Qendrës për zhvillimin e rrethit të Jabllanicës.

Konferencëne e ka hapur dhe ka përshëndetur musafirët kryetari I komunës dr Nebojsha Arsiq I cili në fjalimin ka theksuar potencijalet natyrore dhe njerëzore me të cilat komuna disponopn të cilat është e nevojshme të shfrytëzohen me qëllimin e punësimit dhe mbajtjen e të rinjëve në Medvegjë.Afër kryetarit në konferenc kanë folur dhe Boris Illijevski , para SREBRO, organizacioni nacional për biomas, për biomasën si potencijali energjetik për zhvillimin social local-ekonomik, si dhe Bojan Ivkoviq, bashkpunimi I pavarur  për energjetikën nga komuna e Pirotit-në provojat e komunës së Pirotit në projektet partneritetet publiko-private në fushën e efiçiencës së energjisë.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

min pravde

skgo

kanc-or

Evropski-PROGRES

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

GIS logo

interna reviz

zastitnik banner

ban bug 2015

finance banner

 

Временска прогноза

top