HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

verzija-3

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

„Mini pitch“ – пројекат мини терена приводи се крају

ПДФ Штампа Ел. пошта
-

Грађевинско-прерађивачко предузеће Г.Д.П. „ИНВЕСТПРОДУКТ„ Д.О.О. из Лебана ангажовано је на пројекту прављења мини терена за фудбал, који је ограђен и постављен вештачком травом. У плану је још и осветљење зоне спорта па ће омладина моћи и у вечерњим сатима да се рекреативно бави спортом.

Основна карактеристика овог концепта је мултифункционалност, која омогућава бављење различитим спортским активностима на једном месту. Мини терен је прекривен вештачком травом, и исти ће моћи да се користи током целе године. Вредност ових радова из Уговора  је 3.969.360 динара са ПДВ-ом.

„Пројекат изградње мини терена за фудбал, има за циљ омасовљавање спорта и било које друге спортске активности које се могу на овом терену обављати. Физичка неактивност деце, а поготово адолесцената, негативно утиче на њихов физички и духовни развој. Таква ситуација угрожава јавно здравље, а самим тим и здравље појединаца. Наша зона спорта се приводи намени, трим стазе ће морати да се уреде јер нашој омладини треба употпунити слободно време.“ – речи су председника општине Медвеђе, др Небојше Арсића.

 

Сабор Светог Илије у Сијаринској Бањи

ПДФ Штампа Ел. пошта
-

Српска православна црква данас слави празник светог Илије, у народу познатог као пророк, Илија Громовник.

Поводом овог великог црквеног празника и саборног дана за Сијаринску Бању, црквена парохија у Бањи окупила је велики број мештана и гостију са стране.

Председник општине Медвеђа је посетио црквени храм светог Илије, а затим обишао Сијаринску Бању и попричао са мештанима.

 

У општини Медвеђа радови на путној инфраструктури

ПДФ Штампа Ел. пошта
-

На целој територији општини Медвеђа увелико се ради на обнављању путне инфраструктуре. Обзиром да је грађевинска сезона у јеку и да су машине на терену, председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић обилази радове и стање урађених путева по месним заједницама.

Председник је обишао путни правац који обухвата трасу од макадамског пута месне заједнице Пусто Шилово до месне заједнице Газдаре. Вредност радова износи 1.530.000 динара. Након тога посетио је и Месну заједницу Бучумет, где се ради правац од асфалтног пута до махале „Шумци“ у Бучумету. Вредност радова износи 1.832.550 динара.

Председник је обишао и цркву Св. Петке у Шишинцу, у МЗ Бучумет, где мештани сами прикупљају новац да реконструишу цркву, а у плану је и да се направи летњиковац како би имали где да се окупљају. „Један од највећих проблема са којима се сусрећу наши мештани на целој територији општине Медвеђа, јесте путна инфраструктура која је оштећена након константних обилних падавина и лошег времена. Наша жеља и циљ је да све планиране путеве одрадимо у грађевинској сезони, а тренутно су у току радови на 8 путна правца:

  • Газдаре/Пусто Шилово
  • Бучумет/махала „Шумци“
  • Губавце/од асфалтног пута до манастира, школе и породице Ускоковић која броји шесторо мале деце
  • Тупале/Ђулекаре
  • Леце/Дренце
  • Црни Врх
  • Туларе, пут од школе преко Горњег Тулара, до Споначког пута, исти правац користе између осталог 11-торо деце, и
  • Пут у Врапцу, где су се са својим машинама укључили и „Србијашуме“, пробили пут како би извођачима радова даље олакшали израду пропуста и насипање.”- речи су председника општине Медвеђа, др Небојше Арсића.

Јавно комунално предузеће „Обнова“ редовно је на терену за текуће одржавање путева, а фирме које су преко тендера добиле посао да раде путеве на територији општине Медвеђа су „HSV DOO“ и „AB КOP“ из Власотинца.

 

РАСПОРЕД СЛУЖБИ ДРЖАВНИХ И ОПШТИНСКИХ ОРГАНА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

ПДФ Штампа Ел. пошта
-

BLABLA

 

ГЕЈЗЕРСКЕ НОЋИ 2018

ПДФ Штампа Ел. пошта
-

Gejzerske-noci-2018

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 64

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

skgo

images

Evropski-PROGRES

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

finance banner

budzet 2017 banner

financing-banner

Временска прогноза

top