HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Прва фаза изградње “Сијарина спа” при крају

ПДФ Штампа Ел. пошта
-

Сијаринска Бања у време пандемије, када је све више туриста окренуто домаћим дестинацијама гради Welnes центар "Sijarina spa" и реконструише здравствени блок у рехабилитационом центру "Гејзер". У те сврхе ће бити уложено око 30 милиона динара.

Председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић обишао је радове који се изводе у РХЦ "Гејзер". Милош Филиповић, представник овог бањског лечилишта наводи да радови теку планираном динамиком, упркос ситуацији са актуелним вирусом. За неколико месеци овај рехабилитациони центар ће пружити својим посетиоцима комплетну понуду какву имају најбоља српска и европска бањска лечилишта.

"Захваљујући великим улагањима Владе Републике Србије, ускоро се завршава прва фаза спа центра Сијарина, а после неколико деценија први пут ће кренути и реконструкција комплетног рекреационог и здравственог комплекса" - истиче председник општине Медвеђа, Небојша Арсић. У питању је модернизација медицинског блока, као и санација појединих смештајних капацитета који се налазе у мрежи здравства.

2

 

ИНТЕРНИ КОНКУРС

ПДФ Штампа Ел. пошта
-

Начелник општинске управе општине Медвеђа расписује интерни конкурс  за ангажовање реализоатора програма обука за спровођење Посебног програм стручног усавршавања запослених у Општинској управи општине Медвеђа за 2020. годину. Сви пратећи документи су доступни кликом на истоимене линкове у прилогу.

Текст конкурса

Програм стручног усавршавања

Одлука о упису у централну евиденцију

Допис

Образац - Модел плана обуке

Упутство - Модел плана обуке

Упутство - Заједнички модел плана обуке

 

САОПШТЕЊЕ

ПДФ Штампа Ел. пошта
-

РЕПУБЛИКА СРБИЈА
ОПШТИНА МЕДВЕЂА
Штаб за ванредне ситуације
07Број:217-51/2020-1
23. новембар 2020. године
М е д в е ђ а

С А О П Ш Т Е Њ Е

1. Обзиром на актуелну епидемиолошку ситуацију везано за Ковид 19 на територији општине Медвеђа, а на основу Извештаја Завода за јавно здравље Лесковац, Општински штаб за ванредне ситуације општине Медвеђа препоручује максимално поштовање мера и појачану контролу од стране надлежних органа.
2. Општински штаб апелује да се грађани придржавају свих наложених мера за превенцију и спречавање ширења КОВИД-19.

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

КОМАНДАНТ ШТАБА др Небојша Арсић

 

Прелиминарна Ранг листа ученика средњих школа који су поднели молбу за доделу стипендије на подручју општинe Медвеђа за школску 2020/2021 годину на конкурсу Општине Медвеђа

ПДФ Штампа Ел. пошта
-

Прелиминарну Ранг листу ученика можете преузети овде.

 

"Напомена: Ученици чија имена и презимена се налазе изнад црвене линије су добили стипендије а они ученици чија су имена и презимена испод црвене линије нису добили стипендије.

Приговори на прелиминарну ранг листу кандидата могу се доставити Општинској управи општини Медвеђа на исти начин као и молбе за доделу стипендија најкасније у року од 8 дана по објављивању прелиминарне ранг листе. Кандидати за доделу стипендија који нису уврштени у Одлуку о додели стипендија имају право на приговор у року од 15 дана од дана пријема одлуке о избору стипендиста, а у складу са чланом 32. и 147. Закона о општем управном поступку. Приговор се подноси председнику општине Медвеђа, а преко Комисије. У приговору се морају навести разлози за подношење приговора и образложење, односно уз њега мора бити достављена одговарајућа доказна документација. Приговор који није благовремен или који је поднет од стране неовлашћеног лица ће бити одбачен. Приговори на прелиминарну ранг листу се подносе у општинском органу управе у општини Медвеђа (улица Краља Милана 48).
Медвеђа, 20.11.2020. КОМИСИЈА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА ЗА ДОДЕЛУ УЧЕНИЧКИХ СТИПЕНДИЈА"

 

Месна заједница Туларе добија летњиковац

ПДФ Штампа Ел. пошта
-

У непосредној близини цркве Свете Тројице, у месној заједници Туларе почела је градња летњиковца. Средства за почетак и постављање темеља обезбедила је општина Медвеђа. 

Помоћ у изградњи овог објекта, пружила је црквена општина Сијаринска Бања, као и Туристичка организација општине Медвеђа.

Радове су данас обишли заменик председника општине Медвеђа, Горан Ивановић као и директор Туристичке организације Медвеђа, Љубиша Ристић, у присуству свештеника јереја Драгана Илића.

1605819426546

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 112

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top