HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

verzija-3

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Конвертор валута

Председник у редовном обиласку терена

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

            У складу са активностима председника, ових дана је започет обилазак терена по месним заједницама. Председник, др Небојша Арсић обићи ће лично са екипом терен и очекује да из разговора са грађанима утврди који су то путни правци који највише захтевају реконструкцију или делимичну санацију.

            Обилазак је почео од Црног Врха где је најкритичнији мост преко реке Јабланице и у Рујковцу путни правац према Црквишту, релација Рујковац-Лапаштица. У месној заједници Бучумет доста је сеоских путева који су у лошем стању где је потребна обнова, као и оних који су у баш у лошем стању као у махали "Шумци".

            Приликом посете Сијаринске Бање неопходно је у блиској будућности извршити санацију асфалтног дела пута Сијар. Бања-Равна Бања, док у Маровцу мора се извршити чишћење пропуста. У Равној Бањи више путних праваца је у катастрофалном стању. Пут од Пустог Шилова ка Газдару је такође у плану да се одради јер је непроходан. На даље је предвиђена посета Гајтану, Лецу, Дренцу, Капиту, Петриљу, Горњем Тулару и осталим месним заједницама у општини Медвеђа.

            Циљ председниковог обиласка терена, поред надгледања асфалтне мреже и атарских путева, је и ослушкивање проблема мештана јер једино тако може се створити услови да људи буду задовољни животом у овој малој средини. 

            У току су и преговори са Путевима Србије да се оштећени асфалтни коловоз обнови, а обећање је Републичке дирекције за путеве да за атарске путеве буде издвојена сума од 20 милиона динара.

 

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

 dobra uprava banner

skgo

Evropski-PROGRES

nekret banner

mapa invalidnos

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

GIS logo

interna reviz

zastitnik banner

ban bug 2015

finance banner

budzet 2017 banner

 

Временска прогноза

top