HOT Business - шаблон joomla Книги
 • Ћирилица
 • Shqip

Video galerija

Otvaranje fabrike peleta Jablanica EKO
Škola Gornja Jablanica
Veceras zajedno
Promo spot Sijarinska Banja.avi
medvedja2013
lece dan rudara 2013
lece dan rudara 2013 drugi deo
Medveđa-Reportaža RTS
Promotivno turistički film o opštini Medveđa

biracki_spisak

ologo

javne nabavke

 Питајте градоначелника

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

Hyrje Për Medvegjën

Zhvillimi ekonomik

pdf Shtyp Email

 • Propozon Kuvendit Komunal dhe kryetarit të komunës stimuj për krijimin e bizneseve të reja dhe të tërheqjes së investimeve të drejtpërdrejta të huaja dhe vendore në teritorin e kësaj komune.
 • Fillon përgatitjen, ndryshimet në rregulloret e planifikimit urban, në mënyrë që të krijojë kushte për zhvillimin ekonomik lokal.
Rrjeti i kontakteve
Ministria Investitorët Agjencionet Republikane
Qeveria lokale Zyrja për zhvillim ekonomik lokal Dhoma e Tregëtisë
Organizatat joqeveritare Donatorët institucionet e jashtme dhe organizatat
Projektet në të cilat punon zyrja për zhvillim ekonomik
1.Zhvillimi i bujqësisë dhe fshatrave
 • Rritja e nivelit të ekspertizës së fermerëve nëpërmjet informacionit të rregullt dhe të edukimit.
 • Krijimi i kushteve për prodhimin fitimprurës dhe të orientuara nga tregu, nëpërmjet zgjerimit të mandatit dhe të specializimit të prodhimit, për shkak të përmirësimit të konkurrencës, rritjes së produktivitetit dhe reduktimin e shpenzimeve.
2. Zhvillimin e sipërmarrjeve të vogla dhe të ndërmarrjeve të mesme
 • Përgatitja dhe implementimi i projekteve ne privat - partneriteteve publike, në mënyrë që të krijojë komunikim efektiv dhe bashkëpunim afat-gjatë në mes të komunitetit të biznesit lokal dhe komunës
 • organizimi më i mirë dhe bashkëpunimi me komunitetin e biznesit në Medvegjë.
3. Tërheqja e investimeve
 • Përgatitja e vendeve të përshtatshme, të ndërtesave dhe infrastrukturës për zhvillimin e bizneseve ekzistuese dhe tërheqjes së investimeve.
 • përmirësimin e vazhdueshëm të kualifikimeve dhe aftësive të personelit lokal për tu përshtatur nevojave të investitorëve të huaj dhe vendas.
 • Krijimi i një mjedisi të favorshme për biznes, nëpërmjet përmirësimit të performancës dhe efikasitetit të qeverisjes lokale
 • Zhvillimi i strategjive të marketingut dhe promovimin e komunave në Serbi dhe rajon për të tërhequr investimet,kredive dhe donacijonet.

Коntakti:

KLER
Тел: +381 16 891 257, +381 16 891 138, Факс: +381 16 891 106,
Е-mail: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

 

ДЕЈАН СИМИЋ. Шеф shef i zyres
Tel: +381 16 891 257, Моб: +381 64 863 8082 Факс: +381 16 891 106,

Е-posta: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

 

МАРИНА РАДЕНКОВИЋ, Кооrdinator për marketing
Tel: +381 16 891 257, Моб: +381 64 863 8042 Факс: +381 16 891 106,
Е-пошта: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

Përditësimi E enjte, 02 Shtator 2010 21:25
 

Predsednik-rs

Vlada-rs

min pravde

skgo

siepa

kanc-or

EU-PROGRES-Web-Banner-SR

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

baner gis

budzet2

ban bug 2015

 

Monedha Koveror

Kalendari i ngjarjeve

Nëntor 2010 Dhjetor 2010 Janar 2011
Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
top