HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Обележавање Дана општине Медвеђа

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Поводом обележавања Дана општине Медвеђа одржана је свечана седница Скупштине општине Медвеђа у сали Дома културе. Седници су присуствовали бројни гости, између осталих проф. Др Зоран Станковић председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, председници општина Јабланичког округа, директори предузећа и установа, представници Војске РС, Министарства унутрашњих послова, Економског факултета Универзитета у Нишу и др.

Седницу је отворио Председник Скупштине општине Медвеђа Милисав Милетић који је поздравио све присутне, након чега је дао реч Председнику општине др Небојши Арсићу. У свом обраћању председник општине је посебно нагласио да је циљ садашњег руководства општине стварање бољег живота грађанима како би ученици добили најбоље образовање и грађани у трећој доби имали достојанствену старост. Нагласио је да се креће у реализацију пројеката који ће створити услове за оживљавање пољопривреде, у реконструкцију путне и комуналне инфраструктуре, отварање мини погона и постројења у Медвеђи, као и унапређење туристичке и културне понуде, а све са циљем да Медвеђу направимо онаквом какву је грађани Медвеђе заслужују.

На  седници је донута одлука о додели признања заслужним установама, појединцима и ученицима са територије општине Медвеђа који су у протеклој години постигли значајне успехе у областима образовања, спорта, културе, друштвеног и хуманитарног рада и др.

Након уручења признања присутни су имали прилику да уживају у културно-уметничком програму.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top