HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Шеф Мисије OEBS-а Џозеф Мелот у Медвеђи

ПДФ Штампа Ел. пошта

-
Представници OEBS-а на челу са замеником шефа Мисије за Србију Џозефом Мелотом, посетили су јуче општину Медвеђа, поводом завршетка обуке радника општинске управе Медвеђа за управљање Географским Информационим Системом, коју је ова Мисија организовала и финансирала.
 
„За нас је велика част и задовољство што смо ваши гости и што можемо да помогнемо у реализацији оваквог пројекта. Задатак нам је да пратимо и дешавања на политичком нивоу и политичке теме у Београду, али нам је исто тако битно чиме се ви на општинском нивоу бавите. Јако нам је важан рад на терену јер омогућава да се ствари покрену и поправе, а управо је то оно што чини напредак“, рекао је Џозеф Мелот, нови заменик шефа Мисије OEBS-а за Србију, коме је ово прва званична посета обзиром да је постављен испред Мисије 01. септембра ове године.
 
У кабинету председника општине Медвеђа, Небојше Арсића, овом приликом одржан је и састанак на којем су присуствовали Џозеф Мелот, нови заменик шефа Мисије за Србију и шеф канцеларије OEBS-а Ђакомо Босисио са својим сарадницима, а након тога свим полазницима обуке додељени су сертификати за рад у ГИС-у.
 
Председник општине Медвеђа Небојша Арсић каже да је ова обука од великог значаја, како за саме полазнике тако и за све грађане, јер ће то олакшати приступ подацима локалне пореске администрације.
 
„Додељени сертификати нису само обичан папир већ нешто што ће упошљеници, захваљујући знању које су стекли да користе а самим тим и да унапреде рад општинске управе, поготово у овој области“, истакао је Арсић.
 
Географски Информациони Систем представља дигитализовану базу података у коју се у облику мапа смештају просторни подаци о општинској инфраструктури, природним ресурсима, са циљем повећања ефикасности и смањења трошкова у администрацији, као и бржи и бољи процес одлучивања.
 
Пројектом Географског Информационог Система, обезбедиће се ажурнија евиденција и лакши приступ података имовини општине, локалне пореске администрације, као и нови он-лине сервиси за грађане.
 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top