HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Ротари клуб из Лесковца донирао средњој школи рачунарску опрему

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Ротаријанство, представља елитно удружење које окупља искључиво одабране - лидере у професијама, који се удружују како би помогли својим локалним заједницама, али и деловали глобално - учинили свет бољим и лепшим. Ротаријанци из Лесковца су до сада имали бројне хуманитарне акције. Ту су донације медицинске опреме, помагала, опремање школа компјутерима, стипендије за ученике и студенте као и помоћ маргинализованим групама.

Представници лесковачког Ротари клуба су општини Медвеђа, односно средњој техничкој школи: „Никола Тесла“ понудили помоћ у виду пословно техничке сарадње и као гест добре воље и подршке, донирали су посебан софтвер НБС за мењачке послове праћен одговарајућом конфигурацијом. Овај програм ће ученици средње економске школе користити за обуку и усавршавање практичних пословних вештина током школовања.

На редовном састанку ротари клуба Лесковца присуствовао је и председник општине Медвеђа представљајући нашу општину као локалну самоуправу која се деценијама уназад суочава са одливом становништва и сиромаштвом услед неразвијене привреде и других бројних проблема. Упркос томе, актуелно руководство општине Медвеђа потенцира активирање младих образованих људи којима треба дати шансу да новим идејама и новом енергијом утичу на развој свог места. Медвеђа располаже изузетним природним богатствима и рудним ресурсима, туристичком понудом па као таква има великог развојног потенцијала. У том смислу, улаже се у свим сферама живота и предузимају се све мере ка запошљавању младих, како би се задржали у Медвеђи, што постепено даје позитивне резултате.

Вредну донацију у име колектива школе примио је Горан Стевановић, директор ове образовне установе која школује кадрове у смеровима: економски техничар, туристички техничар, машински техничар моторних возила, а у трогодишњем трајању: механичар грејне и расхладне технике, и угоститељски смер за конобара/кувара. Примопредаји рачунара присуствовао је и председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић, који се заједно са директором средње школе Гораном Стевановићем захвалио члановима Ротари клуба Лесковца на донацији и иницијативи кроз задовољство због успостављања ове сарадње.

 

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top