HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Одржана трећа седница Одбора СКГО за здравље и социјалну политику

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Данас је одржана трећа седница Одбора СКГО за здравље и социјалну политику. Скуп је одржан у просторијама СКГО уз поштовање важећих епидемиолошких мера, а чланови Одбора који су били спречени да физички присуствују скупу, били су у могућности да се укључе у рад путем платформе ZOOM. 

Основна тема седнице Одбора била је улога локалне самоуправе у организацији процеса имунизације у наредном периоду, у циљу ефикасног, свеобухватног и систематског одговора на пандемију COVID-19. 

Учешће на седници Одбора за здравље узео је и председник општине Медвеђе, др Небојша Арсић. У свом излагању председник општине Медвеђа је изнео податак да је на територији општине до данас вакцинисано 450 особа, а на порталу “Е-управе” се пријавило 71 особа. Иако је још увек на снази ванредна ситуација због поплава, нестанка електричне енергије на 70% територије општине Медвеђа и непокривености мобилног сигнала од пре 20-ак дана, задовољни смо досадашњим одазивом за вакцинацијом. Старији грађани који нису били у могућности да се пријаве за вакцинацију на порталу, имаће прилику да се вакцинишу на лицу места приликом посете кућне неге и екипе из Дома здравља” - истакао је председник општине Медвеђа.

Састанку Одбора СКГО за здравље присуствовала је Марија Обрадовић, министарка државне управе и локалне самоуправе, као и представници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Канцеларије Светске здравствене организације у Београду и Института за јавно здравље „др Милан Јовановић - Батут“. Уз дефинисање одређених закључака са скупа, констатована је неопходност наставка интензивне сарадње са наведеним институцијама, као и са Министарством здравља.

1611950560981

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top