HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

ЕУ донирала контејнер-амбуланту Дому здравља у Медвеђи

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Европска унија је у оквиру подршке и помоћи Србији у борби против епидемије Корона вируса, у прошлој години започела донацију контејнера – амбуланте за пријем и тријажу пацијената.

Један од контејнера постављен је данас у кругу Дома здравља у Медвеђи. Контејнери са намештајем за тријажу и хитну здравствену негу, омогућавају тријажу пацијената и при том спречавају приступ потенцијално инфицираних особа објектима здравствених установа. "Ови контејнери, од којих је сваки опремљен креветом за преглед, столом са две столице, бесконтактним термометром, мањим контејнерима за медицински и инфективни отпад и кантом за отпатке, важан су сегмент у укупној борби са пандемијом и фактор превенције јер омогућавају спречавање уласка потенцијално заражених особа у здравствене установе. Здравствени радници, који су у првим редовима ове борбе, морају бити заштићени, тако да могу да помогну и свима нама. Отуда је њихова заштита од кључног значаја за успех наше борбе против COVID-а. ЕУ контејнер за здравствену заштиту становништва ће се користити за збрињавање оболелих од вируса COVID 19, а касније у редовном раду ове установе” - каже директор Дома здравља у Медвеђи, др Драган Анђелковић. 

Доктор Анђелковић уједно позива све суграђане да се пријаве путем портала е-управа како би примили вакцину, а уколико нису у могућности да то ураде, могу да се јаве свом изабраном лекару, како би се грађанима помогло при пријави.

 

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top