HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Моја Србија: Позив да се летује у Сијаринској Бањи и Лесковачком крају

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Туристичка организација и град Лесковац, 20. јуна били су домаћини каравана "Моја Србија", којим се промовишу туристички потенцијали наше земље, а кампања се спроводи у десет градова, међу њима и у Лесковцу.

У промотивној кампањи Туристичке организације Србије,укључила се и општина Медвеђа, где су представници Туристичке организације и председник привременог органа др. Небојша Арсић промовисали све благодети и садржаје Сијаринске Бање као туристичког бисера југа Србије са свим својим потенцијалима и природним богатствима, као и богатом гастрономском понудом по свим принципима здраве исхране.

др. Небојша Арсић је у разговору са медијима и туристичким посленицима посебно потенцирао да се Сијаринска Бања убудуће уврсти у мапе ђачких екскурзија и конгресног туризма што би такође представљао и нов садржај у понуди Сијаринске Бање.

Циљ ове кампање је да становници Србије летују у својој земљи. Представници власти и Туристичке организације Србије и Лесковца позвали су грађане, да у оквиру кампање "Моја Србија", свој годишњи одмор проведу на некој од дестинација на југу Србије.Том приликом поменуте су лепоте и значај археолошког налазишта Царичин град код Лебана, затим, мноштво извора лековитих вода у Сијаринској Бањи, обронака Бабичке горе и планине Радан и планине Кукавице.Ту су, речено је, и три бисерна језера, пет река, Музеј текстилне индустрије, кањој реке Вучјанке и хидроцентрале на Вучјанки.

 

200615-moja srbija karavan

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top