HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ЕВРОПСКОГ ПРОГРЕСА

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

 У Медвеђи је данас одржан састанак председника општине др Небојше Арсића са представницима Програма европског партнерства са општинама ЕВРОПСКИ ПРОГРЕС.

На састанку је резимирана досадашња сарадња са ЕВРОПСКИМ ПРОГРЕСОМ, остварени резултати у предходном периоду и договорени су даљи кораци у сарадњи.

Уједно је потписан и Меморандум о разумевању о активностима у области доброг управљања. Овај документ даје оквир за увођење принципа доброг управљања које треба да допринесу повећаној одговорности, транспарентности, ефикасности и отворености локалних самоуправа.

Европски ПРОГРЕС представља највећи развојни програм у Републици Србији, који се усредсређује на одређено подручје, а има за циљ да подржи одрживи развој 34 локалне самоураве на југоистоку и југозападу Србије, међу којима је и општина Медвеђа. Као такав, програм за Медвеђу представља један од главних, тренутно расположивих извора бесповратних средстава.

Средства за реализацију програма обезбеђују два велика донатора – Европска унија и влада Швајцарске – заједно са Владом Републике Србије.

            На састанку су поред председника општине др Небојше Арсића присуствовали представници Канцеларије за локални економски развој општине Медвеђа, а представници Европског ПРОГРЕСА били су Марко Вујачић, заменик менаџера програма, Радуле Ристовић и Евгјеније Исљами.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top