HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Одржана представа "НОВОГОДИШЊЕ ДЕЧИЈЕ ИГРАРИЈЕ"

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

У Дому културе у Медвеђи 22.12.2015. године, одржана је представа "НОВОГОДИШЊЕ ДЕЧИЈЕ ИГРАРИЈЕ", у извођењу глумачке екипе позориштанца "Звонце" из Ниша. Организатор представе је Општинска управа Медвеђа и Канцеларија за локални економски развој, а под покровитељством Скупштине општине Медвеђа.

            "Представа "НОВОГОДИШЊЕ ДЕЧИЈЕ ИГРАРИЈЕ" одудара по својој тематици и карактеру од осталих представа. Наша намера је да представа комуницира са публиком, желећи да и они којима је намењена (а то су најмлађи), и сами буду њени активни учесници", рекао је аутор представе и глумац Југослав Мирчић.

            Велику салу Дома културе у Медвеђи напунила су деца из Предшколске установе "Младост", као и деца из основних школа, узраста од првог до четвртог разреда.

            Организаторе, глумце, децу и наставнике, поздравио је и председник општине Медвеђа др Небојша Арсић. Председник је изразио задовољство што су деца присуствовала у тако великом броју и изнео своје намере да и у наредном периоду општина Медвеђа организује што више садржаја за децу и све становнике Медвеђе. Др Арсић је том приликом присутнима честитао Нову 2016. годину, са жељом да буду здрави, успешнији и бољи у наредној години, а колегама, учитељима и васпитачима захвалио на доброј организацији.

            "И овога пута на лицима деце, јасно се видело њихово задовољство. Малишани су изразили жељу да се чешће окупљају на сличним представама, а ми као руководство општине ову жељу схватили смо као заповест, јер управо су деца та због којих радимо и трудићемо се да им обезбедимо што боље услове за живот", рекао је председник општине Медвеђа др Небојша Арсић.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top