HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Штаб за ванредне ситуације

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Седница штаба за ванредне ситуације одржана је данас, 05. јануара 2017. године поводом најаве већих снежних наноса на нашем подручју.
       Командант штаба за ванредне ситуације, Небојша Арсић, свим присутним члановима штаба честитао је Нову годину и предстојеће празнике и упознао их са упозорењем на снежне падавине на основу прогнозе Републичког хидрометеоролошког завода. „ Потребно је предузети све неопходне мере, ставити у приправност одговарајуће службе које су оспособљене за реаговање у оваквим ситуацијама, и радити на заштити критичне путне и електроенергетске инфраструктуре."
       „Службе за одржавање и чишћење путева су на терену. Машине су спремне, и за сада има довољно ризле за посипање. Наручено је 100 тона које ће бити довољно да наше путеве држе проходне и безбедне за саобраћај, " - речи су Станка Милошевића, директора ЈКП „ Обнова".
       ЕПС са терена има проблем у Туларском правцу у дужини од 50 км, где су повезане 32 трафостанице, али због повећане потребе на терену и са само девет радника не могу да све постигну на време. Шеф пословне јединице у Медвеђи, Жарко Ђорђевић, истиче да је у 2016. години вршена реконструкција 50 % објеката трафостаница и 40 км трасе далековода, а сама електро-мрежа у нашој општини је дужине од 300 км.
    „ У Црвеном крсту обезбеђени су пакети хране који се дистрибуирају на терену за кориснике центра, а хране има довољно за народну кухињу која броји 500 корисника." - извештава за потребе штаба Љуљета Косуми, директорица Црвеног крста.
     Поред ове тачке, по дневном реду усвојен је и Пословник о раду Општинског штаба, Извештај о раду Оперативног центра општине Медвеђа за 2016. годину, и план рада за 2017. годину.017. годину.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top