HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

СВЕЧАНО ПОТПИСИВАЊЕ МЕМОРАНДУМА

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Општина Медвеђа је 27. фебруара 2017.године у Београду присуствовала свечаном потписивању Меморандума о разумевању и сарадњи за примену пакета подршке и унапређења функције управљања људским ресурсима. Свечаност је организовала Канцеларија Савета Европе и ЕУ у директној сарадњи са Министарством за државну и локалну самоуправу и Сталном конференцијом градова и општина.

    Након уводних обраћања министарке за државну и локалну самоуправу, Ане Брнабић, шефа делегације ЕУ Мајкла Девенпорта, шефа мисије Савета Европе и генералног секретара СКГО, приступило се свечаности потписивања Меморандума. Испред наше општине, Споразум је потписао председник, др Небојша Арсић.

    Да подсетимо, општина Медвеђа је конкурисала и пријавила се код Савета Европе за имплементацију пакета подршке за управљање људским ресурсима у  локалној самоуправи, и од великог броја ,тачније преко њих 90, пријављених градова и општина, Медвеђа је успела да се нађе на листи од 20 пилот локалних самоуправа у којима ће у периоду од 7 месеци бити спроведена континуирана обука. Циљ обуке је модернизација и унапређење општинске администрације, а највећу корист имаће крајњи корисници, грађани општине Медвеђа.
    Партнери на пројекту су СКГО, Министарство за државну и локалну самоуправу и Савет Европе, уз финансијску подршку Европске Уније.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top