HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Председник поклонио школама географске карте

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

На одржаном заједничком састанку председника општине, просветног инспектора и свих директора школа на подручју општине Медвеђе, говорило се о тренутном стању, проблемима са којима се сусрећу у раду, лошим условима као и плановима који предстоје да се испуне у наредном периоду.
     Небојша Арсић се сложио да има простора да се ради на унапређењу и јачању образовних установа. Обећао је и помоћ преко пројеката око реконструкција објеката у Медвеђи и на терену, изградње простора за спортске активности ђака и другим проблемима. „Није се улагало дуги низ година у наше школе, не зато што се није хтело, већ су увек били неки приоритети који су вукли средства у другом правцу. Дошли смо до ситуације да нема више одлагања, морају се што хитније предузети акције да модернизујемо школе, заменимо санитарије и столарију, која се није мењала од како су почеле са радом. Циљ је свих нас да наша омладина има услове у којима ће учити и образовати се као и у већим образовним центрима, да и након завршетка школовања, као кадар се врате и своје знање примене и уложе у развој општине Медвеђа."- истакао је председник општине, др Небојша Арсић.
    Као лични поклон свим школама и ђацима, председник општине је даривао географске карте Јабланичког округа које ће користити у наставном раду.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top