HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Председник у редовном обиласку терена

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

            У складу са активностима председника, ових дана је започет обилазак терена по месним заједницама. Председник, др Небојша Арсић обићи ће лично са екипом терен и очекује да из разговора са грађанима утврди који су то путни правци који највише захтевају реконструкцију или делимичну санацију.

            Обилазак је почео од Црног Врха где је најкритичнији мост преко реке Јабланице и у Рујковцу путни правац према Црквишту, релација Рујковац-Лапаштица. У месној заједници Бучумет доста је сеоских путева који су у лошем стању где је потребна обнова, као и оних који су у баш у лошем стању као у махали "Шумци".

            Приликом посете Сијаринске Бање неопходно је у блиској будућности извршити санацију асфалтног дела пута Сијар. Бања-Равна Бања, док у Маровцу мора се извршити чишћење пропуста. У Равној Бањи више путних праваца је у катастрофалном стању. Пут од Пустог Шилова ка Газдару је такође у плану да се одради јер је непроходан. На даље је предвиђена посета Гајтану, Лецу, Дренцу, Капиту, Петриљу, Горњем Тулару и осталим месним заједницама у општини Медвеђа.

            Циљ председниковог обиласка терена, поред надгледања асфалтне мреже и атарских путева, је и ослушкивање проблема мештана јер једино тако може се створити услови да људи буду задовољни животом у овој малој средини. 

            У току су и преговори са Путевима Србије да се оштећени асфалтни коловоз обнови, а обећање је Републичке дирекције за путеве да за атарске путеве буде издвојена сума од 20 милиона динара.

 

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top