HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

ПОСЕТА ФК СРПСКО САРАЈЕВО ОПШТИНИ МЕДВЕЂА

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА ВЕТЕРАНА ФК ЈАБЛАНИЦЕ И СРПСКОГ САРАЈЕВА

    У Скупштинској сали општине Медвеђа, др Небојша Арсић дочекао је и примио госте из братске Републике Српске. Ово је узвратна посета ФК Српско Сарајево из Источног Сарајева, а Медвеђа је била домаћин великог спортског догађаја између  ветерана ова два клуба.

Председник општине Медвеђа поздравио је госте, пожелевши им угодан боравак у нашој општини, и упознао их са тренутном економском и политичком ситуацијом. На састанку су присуствовали и Горан Ивановић, заменик председника општине, Светлана Тодоровић - начелница општинске управе, Зорица Станковић - начелница за општу управу, председник ФК Јабланица - Томица Арсић, председник спортског савеза - Бранислав Манасијевић, чланови општинског већа, Влада Бабић и Драган Кулић, као и представници јавних предузећа из Медвеђе.

На терену ФК "Јабланице" одиграна је  пријатељска фудбалска утакмица која је протекла у спортском и пријатељском духу.

 Након одигране утакмице, гости су у пратњи домаћина кренули у обилазак Сијаринске Бање, а гостовање је завршено свечаном вечером у хотелу Гејзер у Сијаринској Бањи.

„Моје је велико задовољство да као домаћин оваквом догађају, и вама као екипи која је дошла из далеке нам Републике Српске, пожелим свима срдачну добродошлицу. Морам да будем искрен и захвалим се вама на лепом гостопримству  пре пар месеци у Бијељини, а  волео да смо ми бар упола били добри домаћини и да одавде понесете лепе успомене на данашње дружење. Честитам на победи ФК Српско Сарајево и на фер плеју. Наравно да резултат  није битан у овом тренутку, али сам сигуран да ће сусрети ове две екипе прећи у традицију, а да ће наредна утакмица планирана за јун месец, бити у служби нашег великог пријатељства и братства и да ћете већерас и сутрадан уживати у природним лепотана наше општине, пре свега Сијаринске Бање“, речи су председника општине Медвеђа, Небојше Арсића.

    Председник фудбалског клуба "Јабланица" Томица Арсић и Небојша Арсић, уручили су захвалнице гостима из Републике Српске. Захвалнице су додељене руководству града Источно Сарајево, Фудбалском клубу "Источно Сарајево", као и појединцима из клуба, секретару клуба, и најбољем играчу Миленку Арсићу,  уједно и главном организатору и покретачу братимљења фудбалских клубова "Јабланице" и "Источно Сарајево".

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top