HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Редовна посета Координационог тела општини Медвеђа

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за Прешево, Бујановац и Медвеђу, је заједно са Службом Координационог тела посетио данас општину Медвеђа.

Теме на састанку су биле превасходно, упознавање са тренутном економском ситуацијом у општини Медвеђа и будућих улагања, а затим и безбедносно стање које је редовно и на стабилном нивоу. Ово је иначе редовна посета коју Координационо тело обавља у складу са својим активностима.

Др Зоран Станковић је подсетио да ће Координационо тело у мају месецу  расписати конкурс за доделу помоћи малим и средњим предузећима, и да потенцијални предузетници морају водити рачуна око предаје документације како би иста била комплетна. Посебна пажња Службе биће усмерена око пружања помоћи сакупљања те документације, како не би дошло до проблема из ранијих година да наши предузетници на конкурсу не добију опредељена средства.

Председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић је задовољан данашњом посетом Координационог тела јер су се на конструктивном састанку дотакли различитих  тема, а исти је резултиран већим бројем договора. Што се тиче рационализације броја запослених у локалној самоуправи, др Станковић је истакао да би отпуштање предвиђеног броја од 15 људи било неприхватљиво, и да ће наћи најбоље решење. Разговарало се и о унапређењу здравства, школства и инфраструктуре у општини Медвеђа, и реализацији одобрених средстава од Координационог тела од којих је Медвеђа успела да искористи прву траншу тих средстава.

„Безбедносна ситуација је стабилна, нема никаквих назнака да постоје међунационални сукоби, органи безбедности раде свој посао па нема опасности за грађане општине Медвеђа."- рекао је директор Координационог тела, др Зоран Станковић.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top