HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Посета инвеститора

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Председник општине Медвеђа др. Небојша Арсић је примио представнике инвеститора и на данашњем састанку потврђен је договор око отварања погона у Медвеђи који би запошљавао око 40 радника. Инвеститор ће изнајмит халу којом општина Медвеђа уравља у име Дирекције за имовину Републике Србије.

                Инвеститор је послао писмо о намере које ће бити прихваћено на седници Општинског Већа у понедељак. Самим тим почеће и званично сарадња између општине Медвеђа и Бата Енерџи које ће се бавити пословима прераде дрвета.

                Поред сарадње у области дрвне индустрије општина Медвеђа и Бата Енерџи сарађиваће на пројекту замене расвете, како би се остварила уштеда и модернизовала постојећа инфраструктура. Смањењем трошкова расвете може се повећати број светиљки и осветлити још већа површина како би грађани и места која нису имала уличну расвету коначно могла да добију уличну расвету.

                Како је данашњем састанку предходио је низ разговора, очекује се брза и ефикасна израда потребне документације од стране општине и инвеститора и почетак рада у наредна два месеца.

Председник општине Арсић је на састанку напоменуо да су општини Медвеђа у овом тренутку најбитније отварање нових радних места и како ће сви инвеститори наићи на добар пријем и разумевање у општини Медвеђа, самим тим а у складу са политиком Владе Републике Србије добиће разне погодности у оквиру закона. Арсић такође позива и локалне привреднике да конкуришу за програме и подстицаје које одобрава Влада Републике Србије самим тим повећају своје пословне капацитете. Нова подстицајна мера за почетнике у производњи где се враћа 70% средстава уложених у опрему и обезбеђује повољан кредит за почетак рада је прилика коју би сви млади који намеравају да почну сопствени бизнис требало да искористе.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top