HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

„Златни котлић гејзера“ 2017

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Организација спортских риболоваца „Горња Јабланица“ из Медвеђе и Туристичка организација општине Медвеђа организују традиционално, седмо по реду, такмичење „Златни котлић гејзера“ 2017. Такмичење ће се одржати 9. септембра 2017. године.

 Манифестација почиње у 8 часова, на језеру у Петриљу, такмичењем у спортском риболову на пловак за чланове Организације спортских риболоваца „Горња Јабланица“ из Медвеђе. Такмичење ће се одржати по категоријама: пионири, јуниори, сениори, ветерани и инвалиди и ратни војни инвалиди.

Извлачење бројева такмичарских екипа и припрема за такмичарски део обавиће се 9. септембра 2017. године од 11 часова у Сијаринској бањи.

Од 12 до 14 часова на кеју Бањске реке, испред хотела „Гејзер“ у Сијаринској бањи, почиње такмичење у припремању рибље чорбе. Такмичарске екипе, могу бројати највише два члана. Организатори ће свакој екипи обезбедити локацију на кеју и букова дрва за ложење котлића, док су пријављене екипе дужне да са собом понесу котлић за припремање рибље чорбе, рибу и зачине за које сматрају да су им потребни.

Од 14 часова на платоу испред ресторана „Снежник“ биће уприличен културноуметнички програм који ће трајати све до 15 часова, када ће свечано бити проглашен победник седмог по реду такмичења „Златни котлић гејзера“, као и победници по категоријама, у такмичењу у спортском риболову на пловак. Од 15 до 18 часова за учеснике манифестације биће приређен свечани ручак , а за све остале присутне бесплатна дегустација припремљених рибљих чорби.

Организатор манифестације "Златни котлић гејзера 2017" је Организација спортских риболоваца Горња Јабланица из Медвеђе, док су организатори Туристичка организација општине Медвеђа и Специјална болница за рехабилитацију "Гејзер" из Сијаринске бање. Генерални покровитељ манифестације је Општина Медвеђа

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top