HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Завршена традиционална манифестација „Златни котлић гејзера 2017“

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

У суботу 9. септембра 2017. године одржано је седмо по реду, такмичење „Златни котлић гејзера 2017“. Такмичење у спортском риболову на пловак почело је у 8 часова на језеру у Петриљу. Такмичили су се: пионири, јуниори, сениори, ветерани и инвалиди и ратни војни инвалиди а укупно је било пријављено њих 19 такмичара.

У категорији пионира (од 5 до 12 година) победила је Теодора Арсић, друго место освојио је Јован Јанковић а треће Душан Кулић.

Прво место у категорији омладинаца (од 12 до 18 година) освојио је Бранко Обрадовић, друго место припало је Дарку Станојевићу а треће место Александру Марковићу.

У категорији ветерана, прво место заузео је Божидар Стефановић а друго место Младен Димитријевић.

Иван Терзић, који је уједно и једини учесник у категорији инвалида и ратних војних инвалида, заслужено је освојио награду.

Први у категорији сениора био је Драган Станковић-Брзи, друго место припало је Славољубу Миловановићу , док је треће место освојио Драган Савић.

Пехари и медаље пецарошима су уручени у Сијаринској Бањи, где је од 12 до 14 часова одржано такмичење у припремању рибље чорбе. За такмичење се пријавило 11 екипа из Новог Сада, Београда, Лесковца, Бојника и Медвеђе. Организатори су за све пријављене екипе обезбедили рибу, дрва и место на кеју Бањске реке, испред хотела „Гејзер“. Петочлани жири у саставу Др Небојша Арсић, председник општине Медвеђа, Гојко Ивановић, Момчило Јанковић, Амит Сахити и Горан Стојановић, је имао тежак задатак у процени која је рибља чорба најбоље припремљена. По њиховом мишљењу екипа „Јабланица МП“ која је освојила прву награду, припремила је најбољу рибљу чорбу. Друго место припало је екипи „Петриље“, док је треће место освојила екипа „Ћоров водопад“.

Планирани културно-уметнички програм је изостао због снажног невремена и јаке кише која је почела да пада.

Такмичарима у спортском риболову пехаре и медаље уручио је Драган Милићевић, председник Организације спортских риболоваца „Горња Јабланица“, док су такмичарима у припремању рибље чорбе награде уручили: Др Небојша Арсић, председник општине Медвеђа, Љубиша Ристић, директор ТО Медвеђа и Миле Радосављевић, представник СБР „Гејзер“ из Сијаринское Бање.

Организатор 7. манифестације "Златни котлић гејзера 2017" била је Организација спортских риболоваца Горња Јабланица из Медвеђе, док су суорганизатори били Туристичка организација општине Медвеђа и Специјална болница за рехабилитацију "Гејзер" из Сијаринске бање. Генерални покровитељ манифестације била је Општина Медвеђа.

 

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top