HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

ИНФО-ДАН Пројекат „Иницијатива за инклузију“

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Немачка организација за техничку сарадњу – GIZ и Стална конференција градова и општина СКГО  упутиле су позив градовима и општинама за подношење концепата пројеката „Иницијатива за инклузију“. Данас је у Београду објављен званични позив за представнике локалних самоуправа. На данашњем састанку испред наше општине присуствује председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић.

Сврха предложеног пројекта је стварање основе за реализацију иновативних локалних идеја за запошљавање повратника-тражилаца азила, потенцијалних  тражилаца азила, Рома и припадника других маргинализованих и угрожених друштвених група. Кроз позив за подношење предлога биће одабрано 6 градова/општина, а износ подршке за појединачне пројекте износи до 200.000 евра по пројекту.

На презентацији активности представљена су документа, упутства за подношење наведених концепата и пријавни формулар, као и прихватљиве мере и активности за подношење концепта пројекта. Присутнима се обратио Ђорђе Станичић, генерални секретар СКГО и Александра Хилбиг, испред организације GIZ-а. Поред представника Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, поздравна обраћања имали су и представници из Националне служба за запошљавање, Тима за социјално укључивање и смањење сиромаштва, Комесеријат за избеглице и миграције РС и Одељење за прихват и збрињавање повратника по реадмисији.

 

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top