HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Мрежа за управљање људским ресурсима СКГО

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Стална конференција градова и општина организовала је други састанак Мреже СКГО за управљање људским ресурсима. Састанак мреже одржан је у Београду 25. И 26. септембра, у оквиру пројекта „Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи“ који се реализује у сарадњи Канцеларије Савета Европе, Министарства државне управе и локалне самоуправе и СКГО, а уз финансијску подршку Делегације Европске уније и Савета Европе.

                Општина Медвеђа је једна од малобројних градова и општина која је конкурисала и добила пројекат за имплементацију пакета подршке за управљање људским ресурсима у  локалној самоуправи. Од пријављених 90, успела је да се избори и нађе у изабраних 20 пилот локалних самоуправа у којима се спроводи пројекат управљања људским ресурсима. Испред општине Медвеђа састанку су присуствовале Љиљана Костић Марјановић и Јасмина Анђелић које раде на пројекту, и председник општине, др Небојша Арсић.

Основна тема дводневног састанка је размена искустава и знања из праксе између стручњака из пословног света и јавне управе, која се баве управљањем људским ресурсима.

                Председница Владе РС, Ана Брнабић као и Министар државне управе и локалне самоуправе, Бранко Ружић у уводном обраћању су изјавили да је наш највећи потенцијал и наша највећа снага управо у људским ресурсима. „Циљ наше Владе је да има професионалну, ефикасну и љубазну јавну управу, како на републичком, тако и на локалном нивоу. Ефикасна јавна управа треба да постане стандард, а управа и службеници морају да се прилагођавају променама.“- речи су премијерке Ане Брнабић.

Министар за државну управу и локалну самоуправу, Бранко Ружић је рекао да је крајњи циљ министарства ефикасна јавна управа и ред у администрацији, као и створити једнаке могућности за стручно усавршавање запослених, што ће омогућити даље унапређење рада и подизање квалитета услуга грађанима и привреди.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top