HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Општина Медвеђа - ПРВА у земљи у области управљања људским ресурсима

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Пројекат „Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи“, омогућио је општини Медвеђа да заузме водеће место у конкуренцији од 60 градова и општина које су вредноване по учинцима на имплементацији Закона о запосленима у јединицама локалне самоуправе.
Ђорђе Беламарић, консултант испред Савета Европе данас је извршио процену на основу Упитника за вредновање учинка у области Управљања људским ресурсима, који је показао да је наша општина у потпуности реализовала пројекат, завршила обе компоненте, и као таква успела да се нађе на врху у спровођењу функције људских ресурса.
Општина Медвеђа је конкурисала и пријавила се код Савета Европе за имплементацију пакета подршке за управљање људским ресурсима у  локалној самоуправи. Од великог броја пријављених градова и општина, Медвеђа је успела да се нађе на листи пилот локалних самоуправа у којима се 6 месеци уназад спроводила континуирана обука. Циљ обуке је модернизација и унапређење општинске администрације, а највећу корист имаће крајњи корисници, грађани општине Медвеђа.
Партнери на пројекту били су СКГО, Министарство за државну и локалну самоуправу и Савет Европе, уз финансијску подршку Европске Уније.
Визија и циљ општине Медвеђа је да има стручне, квалитетне и посвећене кадрове, који посао обављају предано, савесно и професионално, поштују вредности организације и етички кодекс, који теже ка сталним личним и професионалним развојем, улажући максималне напоре како би квалитет услуга за грађане и привреду био на највишем могућем нивоу.
Захваљујући службеницима за управљање људским ресурсима (УЉР) који су имплементирали пилот пројекат, општина Медвеђа се тренутно налази на првом месту. Свесни смо да је ово прво место привремено и да ће пошто више општина уради еволуацију бити и оних који ће бити бољи од нас али тренутно смо презадовољни. Улога УЉР је да осигурају да су одговарајући људи са правим знањем и вештинама, на правом месту и у право време.

 

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top