HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Отворен клуб пензионера у Сијаринској Бањи

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Општинска организација пензионера Медвеђе је дана 05. новембра, у присуству председника општине Медвеђа, др Небојше Арсића и председника Основног суда у Лебану, судије Светимира Цветковића, отворила клуб месног одбора удружења пензионера Сијаринске Бање, и исти је предат на управљање локалном руководству.

Клуб пензионера смештен је у просторијама Дома културе у Сијаринској Бањи. Опремање клуба помогла је и локална самоуправа средствима које је удружење пензионера добило по основу конкурса расписаног за финансирање удружења грађана општине Медвеђа у 2017. години.

„Улазак у треће доба и одлазак у пензију обично значи и друштвени живот мањег интензитета а то није добро. Комуникација са људима одржава нас виспреним, па и физички активнијим, а то су основни предуслови за смањење ризика од разних болести и честих проблема трећег доба: деменције, самоће, депресије, итд. “ - рекао је др Небојша Арсић.

Председник удружења пензионера Медвеђе, Миладин Шарац, и председник општине уручили су скроман поклон клубу за почетак рада, плазму ТВ,  да пензионери могу поред осталих активности у клубу и на овај начин да утроше своје слободно време.

Председник удружења пензионера Медвеђе, Миладин Шарац упутио је уједно позив свим пензионерима, посетиоцима и гостима наше прелепе Сијаринске Бање, да део свог времена одвоје и проведу у новоотвореном клубу, јер су свима врата широм отворена.

 

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top