HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Додела сертификата општини Медвеђа за успешно спроведен пројекат „Управљање људским ресурсима“

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Општина Медвеђа је једна од малобројних градова и општина која је конкурисала код Савета Европе и добила пројекат за имплементацију пакета подршке за управљање људским ресурсима у  локалној самоуправи.

Пројекат „Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи“ реализован је у сарадњи Канцеларије Савета Европе, Министарства државне управе и локалне самоуправе и СКГО, а уз финансијску подршку Делегације Европске уније и Савета Европе.

На свечаној додели сертификата локалним самоуправама које су у оквиру пројекта успешно усвојиле Пакет подршке за унапређење функције управљања људским ресурсима испред општине Медвеђа, на завршној конференцији у Београду присуствовали су председник општине, др Небојша Арсић коме је уручен сертификат, начелница општинске управе, Светлана Тодоровић, као и Љиљана Костић Марјановић, Јасмина Анђелић и Радомир Шолевић, који су пројекат спровели у нашој локалној самоуправи.             

Циљ конференције је да се представе кључни налази и постигнути резултати,  размене мишљења и ставови представника централних органа, локалних самоуправа, академске заједнице, организације цивилних друштава и стручне јавности на тему стручног усавршавања и функције управљања људским ресурсима у локалној самоуправи.

„Визија и циљ општине Медвеђа је да има стручне, квалитетне и посвећене кадрове, који посао обављају предано, савесно и професионално, где се поштују вредности организације и етички кодекс, а где кадрови теже ка сталним личним и професионалним развојем, улажући максималне напоре како би квалитет услуга за грађане и привреду био на највишем могућем нивоу. Улога УЉР је да осигурају да су одговарајући људи са правим знањем и вештинама, на правом месту и у право време. Захваљујући службеницима за управљање људским ресурсима (УЉР) који су имплементирали пилот пројекат, општина Медвеђа се налази на врху у спровођењу пројекта“ - рекао је др Небојша Арсић на завршној конференцији одржаној у Београду, 5. децембра. 

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top