HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Одржан састанак са представницима месних заједница

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Председник општине Медвеђа упутио је позив свим представницима месних заједница на територији општине Медвеђа да се окупе како би сумирали резултате у текућој години. Састанак је одржан у скупштинској сали општине 07. децембра.

Поред др Небојше Арсића, састанку су присуствовали и његови помоћници; Лемја Ђема и Радомир Радовановић, уз присуство референта за месне заједнице и представника МЗ-а Медевце, Маћедонце, Чокотин, Дренце, Равна Бања, Сијарина, Сијаринска Бања, Велика Брајина, Маровац, Боровац, Ђулекаре, Бучумет, Пусто Шилово, Газдаре, Тупале, Грбавце и Капит.

У уводном обраћању председник се захвалио свима на одазиву и напоменуо да су достављани захтеви у протеклом периоду представљени кроз заједнички извештај за све месне заједнице. Циљ састанка је да председници МЗ своје проблеме изнесу како би се у пројектовању буџета за 2018. годину имало у виду шта је алармантно јер на терену људи имају проблеме и са електроснабдевањем и телефонијом, и које су то релације у путној и атарској инфраструктури које треба најпре радити.

Председник општине је предложио да се у наредном периоду још више ради на сарадњи са месним заједницама уз предлог да се сваког месеца одржи по један састанак на коме ће присуствовати председник општине са својим сарадницима као и председници месних заједница. Исто тако председник је дао предлог да се сваког месеца посете по две месне заједнице где би се председник срео са грађанима тих месних заједница и конкретније упознао са њиховим проблемима. У плану је да се мења Статут општине Медвеђа којим ће се наћи решење да све месне заједнице у складу са Законом добију своје легалне представнике, обзиром да у 9 месних заједница нема изабраних лица који ће их водити.

Средства планирана за Буџет у 2018. години треба одредити приоритетно према месним заједницама којима је то најнеопходније. Настојаће се да се у оквиру буџетских резерви што више изађе у сусрет грађанима.

 

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top