HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Црнохуморна представа ”Зврчак” Новогодишњи поклон грађанима Медвеђе

ПДФ Штампа Ел. пошта

-


Позоришна продукција општине Крупањ на челу са председником општине, глумцем по професији, Иваном Исаиловићем у сарадњи са општином Медвеђом, поклонила је нашим грађанима позоришну представу “Зврчак”. Господин Исаиловић се захвалио на гостопримству и рекао да ће општине Крупањ и Медвеђа радити на томе да се побратиме, а за почетак предложио дружење кроз пријатељску утакмицу кошаркаша њиховог и нашег тима.

Др Небојша Арсић је поздравио публику која је дошла да погледа последњу представу у старој години коју је општина на дар поклонила свим грађанима општине Медвеђе. “Обзиром да смо сагледали потребе свих наших мештана, и не баш завидне материјалне ситуације у којој се налазе, одлучили смо да организовани дочек на тргу ове године откажемо. Као водиља у доношењу те одлуке приоритет су била наша деца са посебним потребама, затим социјално угрожени а онда и сви остали. Зато смо новац намењен у буџету за дочек определили за све наше грађане. Нема недеље да се у Културном центру не одржи неки догађај културног садржаја; било кроз манифестације Туристичке организације општине Медвеђа, представе или културних и традиционалних окупљања."

У режији нашег познатог глумца, Ивана Бекјарева комедија “Зврчак” је у општини Медвеђа одиграна у великој сали Културног центра. Глумачки тандем, Бранко Јанковић (широј јавности познат по улогама у серијама Војна академија и Синђелићи) и Жарко Степанов (Сенке над Балканом, Истине и лажи) су препуну салу Културног центра насмејали до суза. Улаз је био слободан за све поштоваоце ове врсте уметности.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top