HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Предновогодишњи пријем код председника

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

У кабинету председника општине Медвеђа данас је организован пријем за више делегација са подручја наше општине.

Председник је поводом предстојећих празника угостио директоре јавних установа, републичких органа, директора средње и свих основних школа са територије општине Медвеђе. Након овог састанка имао је разговор са председницима Месних заједница, затим удружења пензионера Медвеђе, удружења родитеља деце ометене у развоју ”Срце за децу” и са два полазника научно-истраживачке станице “Петница” у Ваљеву.

У разговору са председником изнет је заједнички став директора, како је у години коју испраћамо била боља сарадња и како су се сви проблеми решавали у ходу. “Комуникација на релацији општина-корисници је кроз отворене разговоре дигнута на виши ниво. Ослушкивањем потреба грађана општине Медвеђа базиран је и буџет за нову финансијску годину. Доста је тога урађено у овој години, али нас много више посла очекује у 2018.години. Када имамо јасне циљеве, и када сви стремимо ка остварењу истих, и реализација је извеснија.”

Након овог састанка, др Небојша Арсић је примио представнике удружења пензионера, а онда је одржан састанак са председницима месних заједница, који су истакли да би требало у буџету предвидети више новца за атарске путеве који су њихов главни проблем. За све председнике МЗ-а и директоре школа, јавних установа и републичких органа и остале госте, председник општине је уручио рекламни материјал поводом новогодишњих празника.

у Скупштинској сали је одржан пријем родитеља деце ометене у развоју, односно састанак са удружењем “Срце за децу”. Председник општине је још једном рекао да су наша деца сва иста и да су највеће богатство које имамо. “У овој години кроз дружења и одржане разне манифестације у које су укључена и деца са посебним потребама, видели смо да су наши грађани јако отворени и спремни за инклузију ове осетљиве групе, што је показатељ да смо сложни и да дишемо као једно. Поносан сам данас када станем пред свима вама, и могу да кажем да сви скупа чинимо једну заједницу на којој би се могли угледати и много веће општине и градови. Ми живимо у мултинационалној средини, која није међу развијеним општинама. Упркос томе, нико од нас не гледа да ли је неко албанске, ромске или друге националности када треба пружити руку и помоћи у датом тренутку. Моје најискреније жеље за све вас јесу да имате сви прво здравља, боље услове за живот па ће и остало доћи на своје.” Деци ометеној у развоју, председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић је даривао по Новогодишњу новчану честитку. Овим чином је показао да општина Медвеђа препознаје приоритете, обзиром да су планирана средства за дочек Нове године на тргу пренета деци ометеној у развоју.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top