HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Подршка развоју приватног сектора у Јужној и Југозападној Србији - Завршни догађај

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Свечаност поводом завршетка пројекта „Подршка развоју приватног сектора у јужној и југозападној Србији (PSD)“ одржана је у 28. марта 2018. године у хотелу Hyatt Regency, Београд.

Пројекат је реализован од стране Развојне агенције Србије (РАС) и Америчке агенције за међународну сарадњу (USAID), мисија у Србији, која је и финансирала пројекат. Пројекат је имао за циљ јачање одабраних региона путем ширег повезивања, унапређења њиховог развоја, повећања продаје, унапређења извоза и креирања нових радних места.

Партнери на пројекту су и акредитоване регионалне развојне агенције: Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа (ЦРЈП) из Лесковца, Регионална развојна агенција Санџака-СЕДА из Новог Пазара, Регионална агенција за просторни и економски развој Рашког и Моравичког округа из Краљева и Регионална развојна агенција Златибор из Ужица.

„Подршка развоју приватног сектора у јужној и југозападној Србији (ПСД)“ је први пројекат у Србији који УСАИД реализује у директном партнерству са Владом Републике Србије.

Поздравни говор имао је амбасадор САД у Републици Србији, г. Кајл Скат и в.д. директор Развојне агенције Србије, г. Радош Газдић.

Директор Сектора за планирање и развој РАС-а, гђа Ана Жегарац пустила је кратак промотивни филм о пројекту а затим су подељене захвалнице од стране РАС-а партнерима на пројекту – USAID, регионалним развојним агенцијама из Краљева, Новог Пазара, Ужица и Лесковца.

На позив в.д. директора Центра за развој Јабланичког и Пчињског округа (ЦРЈП) из Лесковца Драгане Белензаде, испред општине Медвеђе завршном догађају присуствовао је председник општине, др Небојша Арсић.

 

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top