HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Општинска управa општине Медвеђа добила сертификат система менаџмента квалитетом SRPS ISO 9001:2015

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Након периода усаглашавања свог рада са прописаним стандардима за пружање квалитета услуга, Oпштинска управа општине Медвеђа добила је сертификат којим се потврђује да је систем менаџмента квалитетом организације усаглашен са захтевима стандарда SRPS ISO 9001:2015.

Предмет и подручје примене сертификације односи се на: припремање нацрта прописа аката које доноси скупштина општине, председник општине и општинско веће; извршавање одлука и других аката скупштине општине, председника општине и општинског већа; решавања у управном поступку у првом степену о правима и дужностима грађана, предузећа, установа и других организација у управним стварима из надлежности општине; обављање послова управног надзора над извршавањем прописа и других општих аката скупштине општине; извршавање закона и других прописа чије је извршавање поверено општини; обављање стручних и других послова које утврди скупштина општин, председник општине и општинско веће.

Руководство и запослени у Општинској управи oпштине Медвеђа су опредељени за стално унапређење свог пословања, које се огледа пре свега у задовољству својих грађана, повећању квалитета својих услуга кроз квалитетан и ефикасан рад који је заснован на принципима законитости, демократичности и транспарентности.

„Наша визија и мисија је да општина Медвеђа буде препозната као савремена мултинационална општина која на најбољи начин користи своје потенцијале и ресурсе, при том омогућавајући повећање квалитета живота свих грађана.“- речи су председника општине Медвеђа, др Небојше Арсића.

Квалитет рада Општинске управе општине Медвеђа заснива се на квалитету рада запослених као и на савременој инфраструктури. Циљ је да сви запослени непрекидно раде на сопственом усавршавању, ширећи своја знања и унапређујући своје вештине.

Општинска управа општине Медвеђа има визију којом жели да обезбеди остваривање водећих принципа и заједничких вредности свих грађана општине Медвеђа, чијом применом ће општина Медвеђа стварати свеобухватне повољне услове у којима ће се грађани осећати безбедним и имати могућности да развијају своје духовне и материјалне вредности.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top