HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Почетак школске године - уз поклоне за ђаке прваке

ПДФ Штампа Ел. пошта

-
Школска 2018-2019. година за ученике основних и средњих школа почела је данас, а најмлађим школарцима су први дани у школским клупама започели на најлепши могући начин. 
Координационо тело за општине Бујановац, Прешево и Медвеђу обезбедило је из свог буџета за све прваке на територији општине Медвеђа, школске ранчеве са неопходним прибором за почетак школске године. 
Председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић и Јелена Чолић, заменица директора Координационог тела за Прешево, Бујановац и Медвеђу, су најпре посетили основну школу у Сијаринској Бањи где су поделили школске торбе и прибор за школу. 
„Велико је задовољство бити у овој школи, макар и у посети. Овде се одмах осети заједништво и лепо слагање. Бањска школа је прави пример како могу сви заједно да раде и стварају упркос културолошким разликама. Школу заједно похађају срби, албанци и роми, па слободно могу рећи да је то наша Медвеђа у малом. Свим ђацима желим успех у даљем школовању а првацима пуно успеха.“ 
У централној основној школи „Горња Јабланица“, поред пригодног програма који су припремили старији разреди, првацима је срећан полазак у школу пожелела Јелена Чолић и др Небојша Арсић, пожелевши им да им дани у школским клупама теку што лепше, уз жеље да буду добри ђаци и још бољи људи. 
У први разред основне школе на територији општине Медвеђа уписано је 69 првака, од тога на терену 20, а у централној школи 49 ђакa.
 
 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top