HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Друга донација Ротари клуба из Лесковца општини Медвеђа

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Ротари је међународна организација пословних људи успешних у својој професији који теже идеалу служења и хуманитарног рада (Rotary International).

Ротари клуб Лесковца – Rotary club of Leskovac, који у Лесковцу постоји, са прекидима, још од 1935. године, прославио је 83 године од оснивања и 21 годину од обнављања рада у присуству гувернера, Владе Матића и уважених гостију.

Обзиром да ротаријанство, представља елитно удружење које окупља искључиво одабране - лидере у професијама, који се удружују како би помогли својим локалним заједницама, али и деловали глобално - учинили свет бољим и лепшим, овог пута су донирали компјутере двема школама, а једна од њих је основна школа “Горња Јабланица” у Медвеђи.

Председник лесковачког ротари клуба, господин Братимир Нешић, иначе мастер заштите животне средине, уручио је компјутер са пратећом опремом основној школи која је ове године обележила 130 година свога рада, уз речи да им је циљ да у давању инспиришу и друге.

Примопредаји рачунара присуствовао је председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић, који се захвалио члановима Ротари клуба Лесковца на донацији у име основне школе и ђака који ће да користе рачунар у настави.

“Поносан сам што сам у друштву хуманитараца који као најбољи у својој професији, раде на томе да друштво учине бољим. Моје је задовољство да смо успоставили сарадњу, и велико хвала на овој вашој другој донацији за општину Медвеђа у овој години.”

Ротаријанци из Лесковца су до сада имали бројне хуманитарне акције. Ту су донације медицинске опреме, помагала, опремање школа компјутерима, стипендије за ученике и студенте као и помоћ маргинализованим групама.

 

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top