HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Општина Медвеђа добила три „Оскара квалитета“

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Уручена признања општини Медвеђа за квалитет и пословну изврсност у категоријама лидерства, људских ресурса и односа према друштву

 

Општина Медвеђа добила је три „Оскара квалитета“, признања која додељује Фондација за културу квалитета и пословну изврсност – FQCE.

Додела Оскара квалитета je изузетно важна манифестација и представља круну вредновања свих активности на унапређењу квалитета рада у реалном и приватном сектору у току једне године.

Годишње националне награде за пословну изврсност "Оскар квалитета" додељене су јуче, на свечаности у Привредној комори Србије у оквиру 27. Форума квалитета и пословне изврсности 2018.

Награда „Оскар квалитета“ додељује се профитним и непрофитним организацијама за врхунске резултате постигнуте на развоју и унапређењу организационе и пословне изврсности. Фондација у сарадњи са Привредном комором Србије (ПКС) и под покровитељством Министарства привреде, додељује признања у три категорије: реални сектор, јавна предузећа и компаније из региона.

Признање ''Оскар квалитета 2018'' у категорији јавног сектора, од многобројних општина и градова који су конкурисали за престижну награду, добила је општина Медвеђа и то за изврсност у три области:             Лидерство,

                                               Људски ресурси и

Однос према друштву.

Самој свечаности и додели признања „Оскар квалитета 2018“ присуствовао је председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић, са својим тимом, који су вредно радили на унапређењу квалитета рада у Општинској управи општине Медвеђа.

Приликом уручивања признања општини Медвеђа, помоћник министра привреде, Александар Старчевић нагласио је да општина Медвеђа прави пример како се једна мала општина бори за стандарде у циљу подизања квалитета производа и услуга према корисницма. Уједно је свим добитницима признања честитао и рекао да су општина Медвеђа и награђене компаније, прави пример како и куда треба да иде српска привреда,

У говору захвалности председник је истакао да једини осећај који га обузима, је понос. „Понос на своје сараднике и свој тим, и на све становнике општине Медвеђа који су ову награду највише заслужили и којима посвећујем исту. Горда и поносна општина на југу Србије где мештани праве путеве од полудрагог камена, богата минералним водама, са више од тоне злата које лежи у јаловишту.

Поред свог природног богатства које сам навео, људи су наше највеће благо, частан народ Горње Јабланице  је  својим гостопримством  и љубазношћу,  заслужио оваква признања.

Управо ове награде које данас добијамо су одраз тих људи и њихове спремности и тежње да иду напред и да нам Медвеђа и у будућности буде дом  и огњиште које ће нас још више грејати својом топлином и сачувати нас на овим просторима, дом из кога млади и образовани људи више неће одлазити, дом у коме је љубав доминантно осећање а добри мултиетнички односи највеће богатство.

Ова награда нама веома значи и једно велико хвала оцењивачима и жирију који су наш труд и рад вредновали и указали нам оволику част да се данас нађемо у овој плејади најбољих у Србији и то по три основа.“

Међу овогодишњим добитницима су и компаније ''Југо-Каолин'' из Београда, ''Радијатор Инжењеринг'' из Краљева и ''Ресор'' из Гаџиног Хана које су награђене за изврсност областима као што су лидерство, стратегија и политика, партнерство и ресурси.

Добитници су и Ветеринарски специјалистички институт из Јагодине и Институт за јавно здравство Републике Српске из Бања Луке који награђен у категорији ''организација ван Србије''.

Стручни жири састављен од представника државних, научних и стручних организација, вредновао је резултате на основу девет критеријума: лидерство, стратегија и политика, људски ресурси, партнерство и ресурси, затим процеси, производи и услуге, задовољство корисника, задовољство запослених, однос према друштву, пословни резултати.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top