HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Каратисти на пријему код председника општине

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Председник општине Медвеђа данас је у свом кабинету угостио каратисте, добитнике сјајних одличја са карате турнира у земљи и иностранству.

У сезони која је за нама, каратисти клуба “Јабланица” узели су учешће на многобројним турнирима у земљи и региону. Са свих тих надметања, карате клуб “Јабланица” донео је велики број медаља, како у борбама, тако и у катама појединачно. Нису изостали ни пехари.

Ове године карате клуб из Медвеђе учествовао је на Државном првенству Србије у Јагодини, на UNSU OPEN у Лесковцу, IPPON куп у Лесковцу, Катана куп у Пуковцу, затим на међународним турнирима у Македонији и Бугарској и широм региона.

„Велики је понос када чујемо да се наши млади каратисти вратe са турнира уз прегршт освојених медаља. Они су наши прави мали амбасадори, који нас на најлепши начин представљају. Медвеђа је ове године била домаћин међународног турнира “Јабланица опен 2018“, па смо показали да се можемо похвалити и добром организацијом спортских такмичења. Карате спорт у Медвеђи је најтрофејнији, а тренирају га подједнако девојчице и дечаци. Локална самоуправа ће се трудити да побољша услове тренирања и евентуално проналажење спонзора који ће стати уз карате клуб „Јабланица“, чиме би сви ми дали допринос сјајним одличјима које клуб доноси Медвеђи“ - истакао је председник општине, др Небојша Арсић обраћајући се спортистима.

На само јучерашњем турниру одржаном у Лесковцу, карате клуб Јабланица донео је 9 медаља, и то: Петар Пауновић освојио је злато у борбама и сребро у катама, Ленка Ивановић сребро у борби и сребро у катама појединачно, Петра Пауновић сребро у катама, Никола Тодоровић сребро у борби, Милена Филиповић бронзу у бробама, Јована Јакшић бронза у катама, Радмила Тодоровић бронза у борби. Милан Пауновић и Душан Цветковић су такође учествовали на великом броју турнира са којих носе бројне медаље и дипломе.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top