HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Почела имплементација пројекта СКГО „Унапређење доброг управљања на локалном нивоу“

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Након спроведеног процеса евалуације које спроводи Стална конференција градова и општина, и размотрених пријава у оквиру пројекта „Унапређење доброг управљања на локалном нивоу“, општина Медвеђа је одабрана за пружање експертске подршке за унапређење антикорупцијских политика на локалном нивоу.

Поводом почетка имплементације пројекта, председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић одржао је у свом кабинету састанак са представницама СКГО-а, након чега су чланови радне групе утврдили динамику даље реализације пројекта.

Пројекат „Унапређење доброг управљања на локалном нивоу“ настоји да обезбеди подршку јединицама локалне самоуправе (ЈЛС) у јачању капацитета потребних за усвајање и примену принципа доброг управљања (одговорност, ефикасност, делотворност, транспарентност, партиципација, владавина права, равноправност и антидискриминација) у свакодневној пракси у циљу професионализације и модернизације рада локалне самоуправе као сервиса грађанима.  

Сам пакет подршке за унапређење антикорупцијских политика на локалном нивоу има за циљ да пружи подршку јединицама локалних самоуправа за успостављање и примену механизама за спровођење антикорупцијских политика у складу са важећим антикорупцијским законским и стратешким оквиром.

Стална конференција градова и општина пројекат спроводи у оквиру програма „Подршка Владе Швајцарске развоју општина кроз унапређење доброг управљања и социјалне укључености - SwissPRO”, који подржава Влада Швајцарске, а имплементира Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (UNOPS).

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top