HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГРАЂАНИМА МЕДВЕЂЕ

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Поштовани грађани општине Медвеђа,

Пред нама су Нова година и најрадоснији хришћански празник Божић, а то су тренуци када сумирамо резултате, шта смо урадили у претходном периоду, да ли смо могли боље и колико смо снаге и енергије уложили да побољшамо живот сваког грађанина наше општине. У овим тренуцима када на неки начин сводимо рачуне, можемо рећи да је ова година била успешна по много чему.
Показали смо да располажемо квалитетним људским ресурсима и да можемо у 2019. годину ући задовољни постигнутим резултатима на свим нивоима.
Општинска управа општине Медвеђа је унапредила свој рад и остварила стандард квалитета ISO 9001: 2015. Такође, Општина Медвеђа je добила „Оскар квалитета“, признање за изврсност у раду које додељује Фондација за културу квалитета и пословну изврсност – FQCE.
Инвестирали смо у пољопривреду, младе привреднике, здравство, образовање, урбанизацију Медвеђе, јавну расвету, стипендирање младих и социјалну помоћ. Водили смо бригу о обичном човеку, пољопривреднику, пензионеру, здравственом раднику, интелектуалцу, нашим најмлађима и свим грађанима општине Медвеђа. Упркос томе, нисмо уморни, идемо даље, настављамо даље са реформама. Марљивост, одговорност и посвећеност у раду су нам донели успехе, а обећавамо да ћемо наставити тим путем како би напредак стигао до сваке куће у нашој општини.
Циљ нам је да остваримо подизање стандарда становништва, зауставимо миграцију младих и дамо подршку квалитету.
Као председник ове мултинационалне општине посебно сам поносан на вас јер су медвеђани, људи који гаје добре међуљудске односе, без обзира на то које сте националности или вере. Ми смо општина за пример јер грађани су стуб свих органа у општини  Медвеђа.
Ви сте ми пружили велику помоћ да Медвеђу представимо у најпозитивнијем светлу заједничког живљења, поштовања и напретка.
Желим да нам ови празници, који носе у себи поруку новог почетка, буду прилика да свако од нас у себи пронађе ону исконску доброту и племенитост, да предстојећа 2019. година донесе здравље, срећу, мир и допринесе да препознамо праве вредности и радост узајамног поштовања и толеранције. Желим вам да негујете пријатељства, да имате обзира једни према другима, да вас служи добро здравље и да радосне тренутке проводите у кругу својих најмилијих, у хармонији и благостању.

Срећна Нова 2019. година и божићни празници!

cestitka za 2019

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top