HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Најмлађи хуманитарци у акцији - XVI приредба “Деца за децу”

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Сала Културног центра у Медвеђи јуче је била мала да прими све оне које су желели да присуствују XVI хуманитарној приредби “Деца за децу” у организацији Предшколске установе “Младост” из Медвеђе.

Ове године хумана акција носила је мото “Добро се може видети само срцем”, а сви хумани грађани могли су свој допринос и добровољне прилоге да оставе на самом улазу Културног центра.

Деца узраста од 2 од 6 година играла су, певала, рецитовала, а све како би помогли породици Младеновић, чије дете је веома лошег здравственог стања.

Дечица од старије јаслене групе до предшколаца су уз помоћ својих васпитачица припремили кореографије које су одушевиле све присутне у сали. У програму су учествовала деца централног вртића из Медвеђе и издвојених група овог вртића из Газдара, Рујковца, Леца, Реткоцера, Сијаринске бање, Равне бање и Тулара. Своју тачку имала је и припремна предшколска група на албанском језику.

Председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић истакао је да су овакве приредбе доказ да солидарност међу људима и даље постоји.

„Мени је драго да је и ове године сала препуна људи који су желели да помогну, а ово је још један доказ да када је неком помоћ потребна сви се ујединимо. Неком наше мало, може значи много. Општина ће увек подржавати овакве манифестације и помагати у складу са својим могућностима.”

Директорка Предшколске установе, Добрила Андрејевић, се захвалила свима коју су дали допринос овој хуманој акцији, и пожелела најпре добро здравље детету за чије лечење је синоћном хуманитарном приредбом сакупљено око 62.000 динара, и нешто више од 9,5 хиљада, прикупљених на продајној изложби радова деце вртића.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top