HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Подељени сви уговори за подстицај у пољопривреди

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Као и предходне године, локална самоуправа општине Медвеђа је у складу са Законом о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју, одвојила новчана средства за спровођење мера подршке пољопривредне политике и политике руралног развоја.

Програмом мера за 2019. годину издвојено је укупно 15.000.000 динара, односно 5.000.000 више него прошле године. Потписивањем преосталих уговора, овај део подстицајних мера инвестирања у физичка средства је и званично обављен.

Трећа транша поделе Уговора за подстицајна средства у виду механизације и опреме за пољопривреду уприличена је у сали Скупштине општине Медвеђа. Овога пута уговоре је потписало 100 корисника који су остварили право на подстицаје који додељује општина Медвеђа за 2019. годину. 

“Програмом подстицаја у пољопривреди потрудили смо се да дефинишемо приоритетна подручја деловања и територијалне специфичности и потребе, водећи рачуна о правилној расподели средстава у чему смо и прилично успели, што се и види кроз број поднетих захтева за подстицаје. Исплата средстава врши се по редоследу подношења захтева тако да je сада трећа, последња транша исплате за меру инвестиције у физичка средства пољопривредних газдинства у износу од 3.334.150 дин тј. за вас 100. од укупно 244. корисника тј. домаћинства која су поднела захтев за подстицаје. Потрудићемо се да и наредне године, исплате и потписивање уговора буду  исплаћена у што краћем периоду и надам се у већем износу подстицаја по кориснику” - истакао је председник, Небојша Арсић.  

На крају свог обраћања, председник општине Медвеђа је позвао све грађане да узму учешће у креирању буџета за 2020. годину, чиме би се реалније сагледале потребе свих мештана наше општине.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top