HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

„Трио елеганција“ у Културном центру

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Синоћ је у фоајеу Културног центра општине Медвеђа одржан други цонцерт који се организује у оквиру пројекта “Уметничка музика на југу-Медвеђа 2019-друга сезона”, подржаног од стране Министарства културе и информисања.

Публици се представила група “Трио Елеганција” из Параћина, а на репертоару су биле обраде Django Reinhardt-a, Angela Debarre-a, браће Stochelo, као и стандардне JAZZ композиције у „gypsy swing“-у. Концерт је завршен са извођењем  познатих балканских  мелодија  “Маријо, бела кумријо”, “Не си го продавај” и “Касапско оро” у JAZZ обради. Публика је после сваке нумере уметнике наградила искреним аплаузом одушевљења.

Иначе, чланови триа су школовани уметници. Стефан Трпчевски је дипломирао на факултету примењене уметности. Свира соло деонице и мелодије. Његови ментори су познати гитаристи Ненад Гајин и Аца Стојић.

Други члан, талентовани Андрија Дреноваковић који је на ритам гитари, такође је дипломирани примењени уметник и музика му представља главни шраф у креативној каријери. Спремао се у школи код Микице који свира упознатом бенду ‘Смак’.

На контрабасу је Филип Младеновић, иако му је примарни инструмент била гитара, контрабас је савладао у најкраћем року. Завршио је основну музичку школу у Параћину, инструмент клавирска хармоника, савршено познаје музику и има амбициозне идеје за пројекат назван “Трио Елеганција”. Спремао се код познатог параћинског гитаристе Станка Пошарца.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top