HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Потписан Меморандум о сарадњи и имплементацији пакета подршке у области људских ресурса

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Свечана церемонија уручења Меморандума о разумевању и сарадњи потписаног између Министарства државне управе и локалне самоуправе, Савета Европе и градова/општине, обављена је у склопу 47. седнице Скупштине Сталне конференције градова и општина, у Београду.

Међу изабраним локалним самоуправама, којима је додељена подршка у оквиру заједничког пројекта Европске уније и Савета Европе - Управљање људских ресурса у локалној самоуправи – фаза 2, нашла се и општина Медвеђа, која ће путем пројекта настојати да унапреди даљи развој система управљања људским ресурсима на локалном нивоу. Председник општине Медвеђа, Небојша Арсић присуствовао је седници скупштине СКГО и као представник локалне самоуправе Медвеђа приступио је заједничком симболичном потписивању плаката Меморандума о сарадњи.

Укупно 50 градова и општина добиће сталну експертску подршку како би унапредиле рад по угледу на модерне европске администрације. Имплементацијом пакета подићи ће се квалитет рада локалних самоуправа, што ће све бити темељ за реорганизацију и оптимизацију њиховог рада, и темељ за услужно оријентисану администрацију.

Ова подршка се реализује у оквиру пројекта “Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи – друга фаза”, који реализује Савет Европе, уз подршку Министарства државне управе и локалне самоуправе и СКГО, а финансирају Европска унија и Савет Европе.

 

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top