HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Нова кућа породици са десеторо деце из Медвеђе

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Породице са више деце у Републици Србији које живе у лошим условима у наредном периоду добиће потпуно нове куће, а прва међу њима биће рађена у Општини Медвеђа, саопштено је након састанка министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зорана Ђорђевића са председником Општине Медвеђа Небојшом Арсићем и аутором емисије хуманог карактера „Кућа од срца“  Жарком Лазићем.

Министар Ђорђевић рекао је да је породица са десеторо деце, која живи у крајње лошим условима, прва у низу оних, којој ће ресорно министарство, у сарадњи са другим институцијама и људима добре воље у најскоријем времену помоћи и обезбедити боље услове за живот.

„Боља демографска слика Србије и већи наталитет, приоритет су рада ове Владе, а то је нагласио и председник Александар Вучић. У сарадњи са локалном самоуправом и овом хуманом емисијом породици из Медвеђе, која има десеторо деце, ускоро ћемо изградити нову кућу. Не смемо дозволити да било која породица живи у условима које нису достојне човека, а поготово оне са више деце. Наша обавеза је да свима њима обезбедимо квалитетнији живот и настојаћемо да у томе и успемо и да сви родитељи у Србији својој деци могу да обезбеде безбрижније одрастање и срећно детињство“, рекао је Ђорђевић.

Председник Општине Медвеђа, Небојша Арсић захвалио је министру Ђорђевићу на залагању и на пружању адекватне помоћи када је у питању ова породица. Све што је било у оквиру могућности локалне самоуправе, општина Медвеђа је изашла у сусрет, како овој тако и осталим породицама које су у истој или сличној ситуацији.

Жарко Лазић aутор емисије хуманог карактера „Кућа од срца“, чији  је покровитељ „Shadow Production“, овом приликом је истакао да пројекат који води за циљ има збрињавање најугроженијих породица у Србији.

„Веома ми је драго што је Министарство препознало значај овог пројекта и подржало га. Хвала министру Ђорђевићу на личном залагању, верујем да ћемо сви заједно успети да обезбедимо адекватне услове за живот бројним породицама у нашој земљи“, рекао је Лазић.

1

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top