HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

ОБАВЕШТЕЊЕ

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Штаб за ванредне ситуације општине Медвеђа на седници одржаној 16. марта 2020. године, а на основу Одлуке председника државе Републике Србије, председнице Народне Скупштине и председнице Владе РС, о проглашењу ванредне ситуације на територији Републике Србије, даје се саопштење за грађане општине Медвеђа позивајући их да се придржавају донетих упутстава о поступању у току ванредног стања, а о којима су информисани путем средстава јавног информисања.

Општински штаб за ванредне ситуације општине Медвеђа благовремено ће обавештавати грађане о свим новим информацијама који Штабу буду достављани од стране надлежних органа Републике Србије.

Моле се грађани општине Медвеђа, посебно они који су на територији општине Медвеђа допутовали из земаља у којима постоје жаришта епидемије корона вируса, а који примете симптоме респираторних инфекција (суви кашаљ и повишена температура) да не напуштају своје домове, већ да се обрате путем телефона Дому здравља Медвеђа и то на телефон 016/891-236 и 891-237.

Обавештавају се грађани општине Медвеђа да је на основу наредбе Министарства здравља, забрањено окупљање бише од 50 лица у затвореном простору. Такође се моле грађани да се придржавају ове наредбе, као и у случају да примете окупљања више од 50 лица у затвореном простору, о томе обавесте полицијску станицу Медвеђа.

Штаб за ванредне ситуације општине Медвеђа обавештава грађане да су сви надлежни органи Републике Србије и наше локалне самоуправе предузели све потребне мере да благовремено одговоре на све ризије од ширења заразе корона вируса, и да ће у будућем периоду уколико за то постоји потреба пружити сву неопходну помоћ сваком грађанину наше локалне самоуправе, а првенствено старачким домаћинствима на територији опшптине Медвеђа.

Моле се грађани општине Медвеђа да се придржавају мера и да заједно у сарадњи са свим надлежним органима предузмемо све како би сачували здравље наших грађана.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top