HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Учесници предстојећег такмичења “Србија у ритму Европе” на пријему код председника

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Данас је у кабинету председника општине Медвеђа организован пријем за децу која ће општину Медвеђа представљати на овогодишњем такмичењу "Србија у ритму Европе". 

Општина Медвеђа ће на финалном такмичењу, представљати Бугарску на манифестацији са песмом „If love was a crime“, коју ће изводити Катарина Петровић, а кореографијом испратити Тијана Матић, Маја Денић, Стефан Петровић и Милан Илић.  

Председник општине Медвеђа, Небојша Арсић је на конференцији за медије поменуо да оно што краси нашу Медвеђу, је свакако издвајање значајних средстава за улагање у младе људе, спорт, културу и садржаје који су младима најпотребнији. 

“Деца су наши највећи промотери, наша будућност и понос. Сви пројекти које радимо су намењени заправо њима. Ова манифестација је једна од највећих у музичком смислу у земљи, а наша општина једна од 24 локалних самоуправа које ће представљати неку од земаља Евровизије кроз такмичење “Србија у ритму Европе”. Медвеђа, као и увек, својим квалитетом, талентом и радом претендује позицији у самом врху, а ја верујем да ће Катарина својим гласом, заједно са Стефаном, Тијаном, Мајом и Миланом општини Медвеђа донети прво место. Желим им успех и победу, да обезбеде општини Медвеђа место домаћина идуће године, и да промовишемо нашу општину, нашу Горњу Јабланицу и њене лепоте, чиме би се употпунила слика о Медвеђи, нашем гостопримству и богатству, односно нашој деци која нас представљају”- рекао је председик општине, Небојша Арсић.

“Част ми је и задовољство да смо добили могућност да представимо Медвеђу на Првој српској телевизију. Песма „If love was a crime“ коју је певала бугарска певачица, Поли Генова на песми Евровизије 2016.године, ће нас сигурно довести до доброг пласмана, ако не и до победе. Позивамо све да гласају за нас када то буде омогућено на ТВ Првој, а на нама је да покажемо своје таленте у Врању.” За крај се Катарина Петровић захвалила општини Медвеђа и председнику општине што им је омогућио да буду део манифестације а затим на поклон предала торту са натписом “Србија у ритму Европе”.

Да се подсетимо, манифестација "Србија у ритму Европе" одржава се од 2008. године, а намењена је музички талентованој деци основних и средњих школа. Овај највећи дечији музички пројекат у Србији подржали су амбасадори Европе и Европске уније, а медијски подржала Прва српска Телевизија.

 IMG-5f6a083c2d8ebed8dd4e22a3afee4952-V

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top