HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Нове куће за вишечлане породице у Медвеђи

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, поводом Године солидарности и сарадње, а уз благослов патријарха српског Иринеја, заједно са Српском православном црквом, Општином Медвеђа и хуманитарном емисијом „Кућа од срца“, покренуло је акцију изградње нових кућа за породице са више деце, које живе у тешким условима у Општини Медвеђа. 

Тим поводом састали су се министар Зоран Ђорђевић, епископ нишки Арсеније, председник Општине Медвеђа Небојша Арсић и аутор емисије „Кућа од срца“  Жарко Лазић.

На састанку је договорено да Православна Епархија Нишка отвори посебан жиро рачун на који би сви људи великог срца могли да дају свој допринос у овом хуманом чину. 

„Прва у низу, од оних којима смо уручили кључеве нове куће у Медвеђи и тиме им обезбедили адекватне услове за живот је дванаесточлана породица из Реткоцера. Надам се да ћемо на овакав начин успети да обрадујемо још најмање десет породица, којима је то најнеопходније“, рекао је министар Ђорђевић.

Додао је да циљ ове акције јесте да се грађанима Медвеђе омогући да остану да живе у свом месту са својим породицама, као и да се на овај начин подстакне и развој тог краја Србије.  

„Сигуран сам да ћемо и у другим местима у нашој земљи покренути сличне акције, односно омогућити грађанима најбоље услове да живе и раде у Србији. - “Ми другу земљу немамо, зато нашу морамо да чувамо и развијамо сваким даном све више“, поручио је министар наводећи речи председника Републике Србије.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top