HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Састанак са директорима школа и предшколске установе на територији општине Медвеђа

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Председник општине Медвеђа истакао је да је све урађено за несметан почетак наставе у школама и вртићима на територији општине Медвеђа, где ће око 800 ученика и предшколаца ових установа започети нову школску годину, уз свесрдну подршку ресорног министарства и локалне самоуправе.

Јако је битно да се настава одвија у школама, и да уз бригу о здрављу ученика, омогући и социјализација, дружење између ученика, комуникација и физичка активност.

Најбитније је здравље ученика и придржавање упутстава Института за јавно здравство Републике Србије, а квалитет наставе у учионици може се остварити и часом од 30 минута, сигурно много више него код наставе на даљину  - оцијенио је Небојша Арсић.

Сигуран сам да ћемо, уколико будемо поштовали све што је прописано, избећи ризике или их свести на најмању могућу меру – рекао је председник и пожелео срећу ученицима, наставницима и родитељима ђака у новој школској години која почиње 1. Септембра.

„Наставници ће у новим условима морати да промене начин рада и одустати од класичних метода, те ће ученике упознавати о најбитнијим чињеницама, јер је битан исход учења. Обзиром да ће час трајати 30 минута, просветни радници ће морати да се фокусирају на најбитније сегменте наставне јединице и биће у сталном контакту са ученицима“ – навела је Славица Ђонић,  директор основне школе „Горња Јабланица“ у Медвеђи.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top